Bröllopsfotograf Stockholm

Jag är verksam som bröllopsfotograf i Stockholm men fotograferar även bröllop i andra delar av landet. Som bröllopsfotograf vill jag skapa vackra, moderna och naturliga bilder. Jag vill gärna dokumentera Er bröllopsdag i fotoreportagestil för att berätta om Er stora dag. Med mina bröllopsbilder vill jag försöka förmedla känslan av hur det var på just Er bröllopsdag! Här kan Ni läsa mer om hur jag jobbar med bröllopsfotografering, där ni också kan se min portfolio av bröllopsbilder.

 

 

Det här är min kombinerade hemsida och blogg, där Ni kan se bilder från mina olika uppdrag. Det finns även information för Er som vill veta mer om mig, mina priser eller varför inte skriva i min gästbok? Jag har många bilder i min portfolio och hoppas Ni vill kontakta mig för en fotografering!

 

 

Jag är inte bara verksam som bröllopsfotograf i Stockholm, utan tycker det är lika kul att fotografera barn, porträtt, student, företag, event och förskolor. Även om jag fotograferar det mesta på plats så har jag även en egen studio i Trångsund-Skogås, Stockholm. Jag har även en mobil studio om det skulle behövas. Vi väljer det som passar bäst för ändamålet!


Bli ett Fan på Facebook och följ Fotograf Jonas Elofsson!

Wedding photographer Stockholm

I am a wedding photographer based in Stockholm, Sweden but I also photograph weddings in other parts of our country. As a wedding photographer, I want to create beautiful, modern and natural pictures. I would like to document Your wedding day in a photojournalistic way - to tell the story of Your Big Day! With my wedding pictures I'll try to communicate the sense and touch of Your wedding day! You can read more about how I work with wedding photography and view my portfolio.

Senaste inlägg PÅ FOTOBLOGGEN

2010 > 12

En lucka är en lucka är en lucka....och det blev av olika anledningar just en stor lucka i min julkalender.... men alla bilder kommer ut förr eller senare!

 

Så jag (& min familj) önskar alla kunder, läsare av bloggen/FB och alla ni andra en riktigt

God Jul & Gott Nytt År!

 

Christmas Card goes social media....

Kommentera gärna inlägget:

Visa hela inlägget »

2010 var mitt första riktiga år som fotograf och kunduppdragen har ökat under hela året, vilket är kul så klart! Ibland kan man dock komma in i faser då man riskerar att bli lite mätt på fotograferandet.  Det är då gäller det att hitta ny inspiration och fortsätta fotografera, för att ta sig vidare och utvecklas. Ett sätt för mig är att foto mina fantastiska barn, som får stå ut med att pappa fotograferar mycket. Och ibland blir det extra mycket. Som vid det här tillfället i somras på Sjöängen i Trångsund. Jag hade anlitat Juliana Wiklund, en fantastisk fotograf och härlig inspiratör, för att hon skulle dela med sig av lite tricks & treats när man fotograferar. Och det här är några av mina egna bilder därifrån den dagen. Och jag har massor....

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Visa hela inlägget »

Det här var ett av mina kortaste bröllopsuppdrag i år, med fotografering av vigseln och gratulationerna efteråt. Marinas & Daniels oktoberbröllop hölls i Allhelgonakyrkan i Hägersten och det var en sån där klar och kall höstdag, med härligt ljus på eftermiddagen. Jag tycker om motljusbilder och det blev några sådana här... Och några på deras fotogenique son!

 

Jag försöker alltid utvecklas som fotograf och detta bröllop bestämde jag mig för att fotografera helt & hållet med manuella inställningar, vilket gick alldeles utmärkt och dessutom skapade en känsla av mer kontroll.

 

Jag önskar Marina & Daniel ett Stort Lycka Till!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Visa hela inlägget »

Att dokumentera & fotografera sin graviditet är oerhört värdefullt. En gravid kvinna är inte bara ett vackert motiv, utan även för mig en symbol för liv, eller snarare kontinuiteten i livet och framtidens möjligheter.

 

Jag har gjort en hel del gravidfotograferingar i år, och ganska många av dessa är i min studio. Men jag gör gärna fotograferingar på andra ställen också. Som i det här fallet, när jag träffade Emma & Jung för gravidfotografering i ett somrigt Vitabergsparken i Stockholm.

Kommentera gärna inlägget:

Visa hela inlägget »

Malin ringde mig i slutet av sommaren och ville gärna boka in en familjefotografering. Sagt och gjort så träffades vi i slutet av september vid en badplats vid Drevviken, ganska nära där jag bor för övrigt. Malin har en härlig familj och det var många härliga skratt under vår tid tillsammans. Här är några av bilderna från det tillfället!

Kommentera gärna inlägget:

Visa hela inlägget »

I slutet av sommaren gjorde jag en gravidfotografering med Michaela & Nils i min studio, som du kan se i ett tidigare inlägg på bloggen. Och i början av hösten kom Vincent till världen! Och vi tog lite nya bilder i studion när Vincent var ett par veckor gammal. Här är några av de bilderna som de beställde, som jag sen har valt att göra om till svartvitt. Förutom att fotografera i min studio, så gör jag även bebisfotografering på plats hemma hos Er eller på annan plats.

Kommentera gärna inlägget:

Visa hela inlägget »

"Av (trä)städer jag känner i världen, är du den som fått allt."  Jag vill dela med mig av några bilder från mitt sommarbesök i min hemstad Eksjö i Småland. Det var här jag växte upp och spenderade mina första 18 år i livet.

 

De flesta känner till Eksjö som trästaden eller regementstaden. Eller kanske "Sveriges tråkigaste stad" som Expressen korade Eksjö till på 80-talet. Eller kanske som Dagens Industri skrev för ett par månader sen: "Trästaden Eksjö är känd som en sömnig idyll på småländska höglandet - ungefär som Skansen fast på riktigt."

 

Men Eksjö är bättre än Skansen. Jag var där en urtypisk Eksjölördag med Hemvärnets musikkår som marscherar och spelar på torget. Husarer, folkliv, Krusagården, gågatan och en obligatorisk fika på Lennarts Konditori.

 

Normat sett fotograferar jag bröllop i eller runt Stockholm, men det vore riktigt kul att få göra det i Eksjö, i omgivningarna runt Gamla Stan. Så för er som är intresserade så går det bra att anlita mig för ett bröllop i Eksjö - jag tar inget extra för resan tor! En tidig julklapp således. :-)

 

Här är min hyllning till Eksjö. En alldeles vanlig lördag mitt i sommaren.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Visa hela inlägget »

Bröllopssäsongen vill inte riktigt ta slut i år, vilket förstås är väldigt kul! Jag har ytterligare fem härliga bröllop att visa bilder ifrån, varav två nu i december. Här är några smakprov från Agnieszka och Patriks bröllop i höst med porträttbilder runt Stadshuset, där vigseln ägde rum. Det var en mycket fin höstdag med mycket sol! Efter vigseln följde jag med bröllopsgästerna på en härlig båttur runt Kungsholmen och det är inte ofta som jag ser vårt vackra Stockholm från vattensidan. Rekommenderas starkt! Båtturen avslutades på Långholmen, där bröllopsmiddagen hölls.

 

Jag önskar Agnieszka och Patrik ett stort Lycka Till!

Kommentera gärna inlägget:

Visa hela inlägget »

Årets Julkalender är här! När jag satt och listade alla de olika fotosessioner som jag har haft i höst men ännu inte har publicerat, så blev listan ganska lång. Den blev så lång att jag kom på idén att publicera en ny session om dagen fram till julafton – dvs en alldeles egen julkalender! Jag har en handfull bröllop, barn- & gravidfoto och modellsessioner att publicera. Fotografering är roligt och jag fotar ju såklart även en del annat förutom mina kunduppdrag! Och jag tänkte börja med en sådan bildserie idag.

 

Mitt i den tidiga, kalla och härliga vintern så tänkte jag visa några bilder från sensommaren. Jag följde med min yngste son (polisen) och en av hans kusiner på en liten upptäcktsfärd i området där vi bor. De spanade bland annat efter polisbil – som faktiskt dök upp! Och de är nästan alltid är så snälla och gosiga med varandra. Faktiskt. Men det är förstås en del bus också, polisuniformen bedrar...

 

Bedårande barn av sin tid.

Redan vid ett vägskäl i livet? :-)
Redan vid ett vägskäl i livet? :-)
Spaning efter polisbil
Spaning efter polisbil

Kommentera gärna inlägget:

Visa hela inlägget »

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

Ni kan även följa mig på Twitter:

Fotograf_JonasE