Marilla & Janne

Varmt. Vackert. Vansinnigt roligt!

 

Marilla & Janne prickade in sin bröllopsdag på en av augusti månads varmaste dagar. Kanske var det den sista sommardagen. Och det var en väldigt rolig dag med många skratt och härliga bilder. Vi träffades för porträttbilder i Marabouparken (tillsammans med alla barnfamiljer som ville svalka sig i hettan...), följt av vigsel i Duvbo kyrka och limousine till Kärsögården (via Drottningholm). Tack till Karin som assisterade mig under dagen.

 

Jag önskar Marilla & Janne ett Stort Lycka Till!

Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm

Kommentera gärna inlägget: