Fotoworkshop med Paul Hansen i Barcelona - Day 5

Sista dagen och fantastiska bildspel av alla deltagare. ”Se flygplanet!” var också ett genomgående mantra från Paul hela kursen. Med det menar han att det är otroligt viktigt att behålla nyfikenheten som en treåring har, ”Titta, ett flygplan”. Det är viktigt att inte sluta se!

 

Paul avslutade med att visa ett par egna bildspel, allt från clowner på barncancersjukhusen till Haiti. Många gripande människoöden och det blev alldeles tyst när bildspelen slocknade och workshopen var slut. Så mycket intryck att ta in från denna fantastiska workshop! En underbar vecka som förhoppningsvis sätter sina spår i mitt fotograferande framöver! Tre fraser som jag tar med mig från Paul denna veckan: ”Skapa presens”, ”Se flygplanet” och ”Sätt miljön”. 

 

Jag knallade runt stan en sista gång och var bland annat uppe på berget där flera anläggningar från OS 1992 är. Jag hittade många fina miljöer på vägen, några blandade bilder därifrån:

Kommentera gärna inlägget: