And the winner is...

Idag fick jag ett brev på posten att jag vann 1:a pris i en fototävling arrangerad av SCR, Extra Film AB och Sveaskogs Naturupplevelser. Temat var "Mitt bästa fiskeminne". Vinsten är en veckas boende i stuga på valfri ort i Sverige och en veckas Sverigefiskekort. Bilden kommer även publiceras i 2010 års campingkatalog. Här kan man se alla vinnarbilder.

 

Juryns tre motiveringar:

"En stämningsfull bild som fångar lugnet före stormen. Ljuset är fantastiskt. Pojken som oberört står kvar trots ovädret som drar in över sjön väcker betraktarens nyfikenhet och intresse." 

 

"En perfekt bild av en typisk svensk sommardag. Det är inte alltid som solen skiner som den ska, ibland är det bara ett par strålar som kikar fram bakom mörka moln. En okonstlad men ändå intressant komposition gör denna bild till en riktig vinnare."

 

"En vacker och intressant bild. Samtidigt kan man inte låta bli att känna en oro för den lille fiskaren med det stora fiskespöet. Vart ska han ta vägen när ovädret sätter igång?"

 

Bilden är tagen i juli 2009 vid vår sommarstuga vid Kalixälven. Det är min äldste lintott till son Joel (5 år) som i jakten efter ännu en fisk trotsar ovädret som snabbt drar fram.   

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln