Fotoworkshop med Paul Hansen i Barcelona - Day 4

Förutom sedvanlig diskussion (som vi ägnar flera timmar åt varje dag ) kring alla deltagares bilder från gårdagens uppdrag, så var temat etik inom fotografering. Paul ställde frågor av typen ”Kan man fotografera när någon begår självmord?” som vi sedan diskuterade. Viktiga frågor och inga lätta diskussioner och inga givna svar. Paul har ett stort patos och empati, vilket också präglar många av hans bilder. Fotografi är mänskliga möten. Och återigen så är det naturligt att ställa sig frågan: Varför fotograferar just jag? Vad är det som driver? Som sista uppdrag skulle vi sätta ihop ett eget bildspel på temat ”Mitt Barcelona”, med våra bilder som vi tagit hittills i Barcelona och kanske några nya. Jag lägger inte ut hela bildspelet här då flesta som jag tidigare visat ingår men här är några extra som jag tog idag:

Kommentera gärna inlägget: