Julkalender 2010 Lucka 8: Bedårande barn av sin tid - del 2

2010 var mitt första riktiga år som fotograf och kunduppdragen har ökat under hela året, vilket är kul så klart! Ibland kan man dock komma in i faser då man riskerar att bli lite mätt på fotograferandet.  Det är då gäller det att hitta ny inspiration och fortsätta fotografera, för att ta sig vidare och utvecklas. Ett sätt för mig är att foto mina fantastiska barn, som får stå ut med att pappa fotograferar mycket. Och ibland blir det extra mycket. Som vid det här tillfället i somras på Sjöängen i Trångsund. Jag hade anlitat Juliana Wiklund, en fantastisk fotograf och härlig inspiratör, för att hon skulle dela med sig av lite tricks & treats när man fotograferar. Och det här är några av mina egna bilder därifrån den dagen. Och jag har massor....

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv