Bröllopsfotograf Stockholm

Er bröllopsfotograf i Stockholm!

loading...

Bröllopsdagen är för många människor den viktigaste dagen i livet! Som bröllopsfotograf vill jag skapa vackra, moderna och naturliga bilder som visar Er kärlek och lycka. Utöver bröllopsporträtten fotograferar jag helst bröllop i en dokumentär och fotojournalistisk stil. Jag vill att ni ska minnas bröllopet som det faktiskt var och inte bara hur ni och andra såg ut. För att knyta ihop hela berättelsen om Er bröllopsdag så fotograferar jag även gärna förberedelserna. Jag är verksam som bröllopsfotograf i Stockholm men fotograferar även bröllop i andra delar av landet.

 

Vi träffas innan bröllopet för att gå igenom idéer och önskemål. I första hand fotograferar vi ute på plats för att få en naturlig stämning i bilderna, troligen i omgivningar till platsen där Er vigsel sker. Planera minst en timme (eller mer) för porträttsessionen och gärna innan vigseln. Jag förbereder genom att åka till den plats vi bestämmer, för att hitta de bästa ställena att fotografera på.

 

Jag har delat in bröllopsfoto i olika paket och erbjuder allt från enbart porträttsession till heldag, det för att kunna erbjuda ett passande upplägg för de flesta till ett fast pris. Kontakta mig för ytterligare information och glöm inte att ange datum för vigsel vid Er förfrågan.

 

I alla paketen ingår ett antal bilder på papper samt bilder i högupplöst digitalt format (300dpi 30x20cm). I alla paket ingår också en förträff där vi skriver kontrakt, tittar på bilder tillsammans, går igenom era önskemål samt övar lite inför bröllopsfotograferingen (om ni önskar det). Det ingår också ett webbgalleri under minst sex månader. Det är populärt att skriva webadressen på tackkorten så att gästerna kan gå in och titta på mer bilder. Jag har ofta med mig en assistent vid fotograferingen, dvs vi är då två bröllopsfotografer som dokumenterar Er bröllopsdag.

 

Jag skapar tillsammans med Er det perfekta personliga minnet av Ert bröllop genom att föreviga Era upplevelser!

 

Jag är medlem i Svenska Fotografers Förbund.

 

Med vänliga hälsningar,

Fotograf Jonas Elofsson - Er Bröllopsfotograf i Stockholm!

Jag vill veta mer! (Please send me more information!)