Julkalender 2010 Lucka 1: Bedårande barn av sin tid

Årets Julkalender är här! När jag satt och listade alla de olika fotosessioner som jag har haft i höst men ännu inte har publicerat, så blev listan ganska lång. Den blev så lång att jag kom på idén att publicera en ny session om dagen fram till julafton – dvs en alldeles egen julkalender! Jag har en handfull bröllop, barn- & gravidfoto och modellsessioner att publicera. Fotografering är roligt och jag fotar ju såklart även en del annat förutom mina kunduppdrag! Och jag tänkte börja med en sådan bildserie idag.

 

Mitt i den tidiga, kalla och härliga vintern så tänkte jag visa några bilder från sensommaren. Jag följde med min yngste son (polisen) och en av hans kusiner på en liten upptäcktsfärd i området där vi bor. De spanade bland annat efter polisbil – som faktiskt dök upp! Och de är nästan alltid är så snälla och gosiga med varandra. Faktiskt. Men det är förstås en del bus också, polisuniformen bedrar...

 

Bedårande barn av sin tid.

Redan vid ett vägskäl i livet? :-)
Redan vid ett vägskäl i livet? :-)
Spaning efter polisbil
Spaning efter polisbil

Kommentera gärna inlägget: