Bilder från Linda Rosings bröllop

Här kommer bilder från Linda Rosing (numer Linda Thelenius) & Peter Thelenius bröllop i slutet av juli! Lite längre ner i denna post så finns ett bildspel med fler bilder. Håll utikik här på bloggen - det kommer fler bilder från Linda & Peters bröllop!

Bröllopsfotograf Stockholm

Första dagen med regn efter mer än 40 dagar i rad utan regn... Och regnet tilltog hela tiden, men vad gjorde väl det? Det blev ett mycket fint och stämningsfullt bröllop! Som bröllopsfotograf fanns det lite extra utmaningar; dels det ymniga regnandet men även lite "konkurrerande" fotografer i omgivningen så i princip alla bilder är tagna mer eller mindre inomhus.

Bröllopsfotograf Stockholm

Jag träffade Linda (och hennes barn) hos sin frisör Bobby Oduncu, där hon gjorde sminkning och håruppsättning. Linda blev sedan fru Thelenius under en fin ceremoni i Djursholms kapell. Limousine till vackra Villa Pauli i Djursholm där bröllopsmiddagen hölls med många fina och rörande tal, bla av alla barnen! En läcker bröllopstårta, dans och fest tog sedan vid.

Bröllopsklänning
Bröllopsklänning

Jag vill tacka Linda & Peter för att jag fick dela och dokumentera deras bröllopsdag och önskar dem ett Stort Lycka Till!

 

Håll utikik här på bloggen - det kommer fler bilder från Linda & Peters bröllop inom kort!

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

 

Bli ett Fan av Fotograf Jonas Elofsson på Facebook och vinn en porträttfotografering i Stockholmsområdet!

Kommentera gärna inlägget: