Hanna & Peter lägger till i äktenskapets hamn

Jag hade en mycket rolig dag i lördags då jag och min assistent fotograferade Hanna & Peters bröllop! Vi började med en porträttsession vid Smådalarögård för att sen ha en rejält guppig - och minnesvärd - båttur till idylliska Utö med brudföljet och musikerna. Gästerna anlände med en större båt till en mycket vacker och finstämd vigsel i Utö kyrka. Sen följde båtresa tillbaka för alla gäster och musik & mingel på båten och Smådalarögård, där middagen sedan hölls. All night long....

 

Och framåt sensommaren väntar en liten jolle...."jollrande efter på släp" (Robert Broberg)

 

Tack för att jag fick vara med på Er stora dag och ett Stort Lycka Till önskar jag Hanna & Peter!

 

Att fotografera handlar om att kommunicera, åtminstone att försöka kommunicera och förmedla känslor. Det blev många bilder och här är min story av Hanna & Peters underbara bröllopsdag!

 

Ps. För er som planerar bröllop ger detta bildomfång en god uppfattning om innehållet i mitt paket "Porträtt, Vigsel & Mingel".

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Kommentera gärna inlägget: