Mike & Lisa - bröllopsbilder

I lördags gifte sig Mike & Lisa i Seglora kyrka på Skansen med bröllopsmiddag på Gustavianska våningen, Solliden. Det var regn i luften och ett försenat brudpar (tack vare strul med taxi) gjorde att vi inte hann med någon porträttsession innan vigseln. Men vi fick en kort stund i kyrkan efter vigseln och det löste sig och blev en fantastisk dag! Bröllopsdagen blir lätt kaotisk, om inte annat känslomässigt! Och detta var min första bröllopsfotografering med min nya kamera - och vi fattade tycke för varandra direkt. Seglora Kyrka är en mycket mörk kyrka ur en fotografs synvinkel men mycket vacker som besökare!

 

Grattis Mike & Lisa till äktenskapet och varma gratulationer. Hoppas ni hade en toppendag! :-)

 

Alla bilder är klickbara!

En ögonblicksbild precis innan brudparet springer ut på kyrktrappan och tar emot gästernas gratulationer!

Kommentera gärna inlägget: